Jump to content
Go Hārds.

Room.

Recommended Posts

Čau. Šodien nolēmu padalīties ar kādu filmu, kuru nesen nosktījos un kura ir palikusi prātā ilgu laiku. Nē, šis nebūs kārtējais grāvējs, kārtējā komēdija. Personīgi skatos tādas filmas, kurām ir kāda jēga, kuras tev ''iedod pa smadzeni,'' un liek padomāt par savām vērtībām un dzīvi kā tādu. Pirms sāku par runāt par pašu filmu, vēlējos pateikt, ka sižets, mans viedoklis būs izklāstīti diezgan skopi. Tas tāpēc, lai tev pašam būtu interesantāk skatīties šo filmu. Neuzrakstīju vairākus interesantus pavērsienus, kas notiek filmā, jo tad jau pazustu jēga īsti skatīties šo filmu. Kā arī treileri neieteiktu skatīties, tas daudz pārāk daudz atklāj par filmu, taču apakšā viņu ielikšu.

 

Īsumā par sižetu - Sieviete (šajā filmā viņa tiek uzrunāta kā Ma) nolaupīta, izvarota un ieslēgta istabā. Viņai piedzimst dēls- Džeks. Viņam tika ieskaidrots, ka šī istaba ir viss, kas pasaulē ir. Veselus piecus gadus viņi neredz neko vairāk, kā 4 sienas sev apkārt. 

 

 

Mans personīgais vērtējums- Viena no labākajām filmām, ko esmu pēdējā laikā redzējis. Filmā figurē diezgan maz personāžas, pa lielam tikai divas, pārējie jūtami nolikti malā. Stāsts bija ļoti interesants, nebija brīdis, ka vēlējos paņemt pauzi, ieskriet ''netā'' utt. Noskatoties šo filmu, ilgi aizdomājos, kā tas būtu. Piecus gadus nodzīvot istabā, nekad mūžā neredzēt kokus, mašīnas, dzīvniekus utt. Kā tas ir, kad tu reāli nevari aiziet līdz veikalam, vai jebkur citur.

 

 

 

p.s Filma diezgan jauna, nav pieejama labā kvalitātē, taču kvalitāte, kāda ir pieejama, arī ir ciešama. Iekš fano viņu var novilkt. Ja nevar atrast citur un nav accounts @ fano, raksti pm, aizsūtīšu ielūgumu.

Link to comment
Share on other sites

Šo Trailer es biju redzējis, un mani tā patiešām iedvesmoja nedaudz un pat dažreiz aizkustināja un lika aizdomāties par dzīvi kāda ir mūsdienās. Es ari personigi ieteiktu šo filmu noskatīties . :) labs darbs @Go Hards. kad dalijeis ar šo Trailer :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×