Jump to content

Almighty Sasquatch

oldschool
  • Posts

    411
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Almighty Sasquatch last won the day on September 30 2013

Almighty Sasquatch had the most liked content!

About Almighty Sasquatch

Profile Information

  • Vārds
    Elvis
  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

9301 profile views

Almighty Sasquatch's Achievements

  1. Almighty Sasquatch

    Balvas

    oldschool - identy jau kopš 2011. gada Pārējie neinteresē
  2. Ja vajag kā soundtreku priekš kkā,tad nav nekādu problēmu noņemt kickus Bet tev taisnība, esmu noslinkojis pēdējo gadu un neesmu progresējis :D
  3. Sveiciens mūsdienu IDentiešiem. Ļoti sen neesmu šeit neko postojis, tāpēc iedomājis,ka varbūt ir labs brīdis ielikt kko. Varbūt daži atcerās,bet lielākā daļa droši vien,ka vairs nē,bet es mēdzu nodarboties ar mūzikas producēšanu n shit. Tā nu ir sanācis,ka esmu uztaisījis remixu Fifas soundtrekam un domāju padalīties,lai paklausītos kritiku un visu pārējo. Pats neuzskatu,ka šis ir no maniem labākajiem trekiem, bet why not. Žanrs Nu Disco/House kkas uz to pusi. Enjoy.
  4. The Kooks, one love mate. Bet kautkā labāk patīk vecās dziesmas no viņiem, šis būs 7/10 https://www.youtube.com/watch?v=Gl_Dh6Lyw3Q
  5. Priecīgus svētkus visiem un arī pašam identy.lv ! Daudz atmiņu šajā komūnā, prieks,ka te vēl kkas tiek darīts un netiek nolaists pa burbuli ! :*
  6. SOLVED (for me anyway) I was having a similar problem on my ASUS g56jk laptop with win 8.1 64bit, i7 cpu, geforce gtx 850m & intel HD 4600 onboard graphics. I fixed it by updating to the latest version of drivers for the integrated Intel HD 4600. Without more crash log info it's tough to say if that would fix your problem. Easy fix. Updeito integrētos draiverus. Pīsaut.
  7. Nu jā, izskatās ,ka pārējiem ir tikai cs interesēs Anyway. Kas tev ir pa spēlēm white? Principā aktuāli ko mēs kopā varētu uzšaut man būtu Far Cry 4 un iespējams GTA 5 Online, jo storyju jau sen izgāju Varētu vēl arī BF4, ir doma nolasīt squadu un kopā pašaudīties , bet nu esmu galīgs nūbs tēmešanā ar pulti
  8. Hey IDentieši. Vēlējos painteresēties vai ir kāds no šejienes, kam pieder un lieto PS4? Savādāk man jau ir apnicis ,ka man nav draugu un nevaru paspēlēt ar kādu kopā. Tāpēc nebūtu sūdīgi kādu reizi uzspēlēt kopā. Pīsaut.
  9. Nevar, nomierinies, 1. Updeito draiverus uz pašiem jaunākajiem 2. Iekš NVIDIA Control Panel samaini uzstādījumus - http://prntscr.com/6jxo17 3. Pārbaudi vai ir uzstādīts High Performance profils pie baterijas uzstādījumiem 4. Pārbaudi temperatūras - http://openhardwaremonitor.org/files/openhardwaremonitor-v0.7.1-beta.zip Ja pie vainas ir pārkaršana, tad nekas cits kā vien skrūvēt vaļā, iztīrīt putekļus gan no kūlera, gan visām ventilācijas vietām un nomainīt termopastas vien neatliks. GL.
  10. Parakņājos google un atkodu to , ka vienīgais ko vari darīt, ir iegādāties jaunu klaviatūru. Šis limits ir iestrādāts klaviatūrā, ka tu nevari uzspiest vairāk par 3 pogām reizē. Tāpēc ieteicamākais variants tev būtu kāda gaming klaviatūra. Peace out !
  11. ts3.identy.lv - Channel PROP HUNT ALPHA TEST - pw prop
  12. Update v0.2 - Updeitoju serveri ar pāris pluginiem ,lai jautrāk spēlēt. Piemēram: - 2x jump plugins. Lai var uzlekt kkur mazliet augstāk un paslēpties. - Random Package Dropper - Pa laikam nokritīs dāvanas - HP , Speed, HE ,lai meklētājiem mazliet interesantāk - Hit plugin - Kad CT's Trāpīs pa kādu, kurš slēpjas, tad izdzirdēs DING skaņu, lai nav tā ,ka iešauj, bet nesaprot ,ka iešauj - Vēl pāris tizlas skaņas - Disable Radar - Disable Objective Cerams ,ka neko nesalauzu un strādās. Anyway, tiekamies vakarā.
  13. Update v0.1 : Serveri pārnesu un palaidu veiksmīgi. Tākā varam sākt, kad savāksimies bariņš vakarā. Tagad IP nedošu, jo bez manis nav nekāda spēlēšana. :troll:
×