Jump to content

DeFire

oldschool
  • Posts

    2392
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    33

DeFire last won the day on March 25 2023

DeFire had the most liked content!

About DeFire

  • Birthday 07/17/1995

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

19385 profile views

DeFire's Achievements

  1. Laiks iet uz priekšu un prieks par visiem tiem, kas pavada šo laiku kopā ar ID.
  2. https://www.faceit.com/en/matchmaking/a3c75828-7f0f-4940-adb9-994b4b389070/CS:GO 5v5 PREMIUM/leagues?leaderboard=5fcfcfcf881bcf0012b682bb&season=27&type=silver
  3. Sveiks, veco zēn, rekur mans DC, tur sarakstamies :

    DeFire_LV#4389

  4. DeFire

    IDENTY 10 Gadi

    Prieks par visiem tiem, kas ir palikuši ar mums ! Lielāks prieks par jaunajiem pienācējiem ! Lai draudzība ir ar mums ! Lai mīlestība ir ar mums !
  5. Par to ram es jau zinu. Manaa platee ir ddr3 un jaunajā ddr4, tas skolniekam saprotams, ka viņi atšķirsies. Kas tu gribi pateikt, ja jaunā mātesplate (B150M Bazooka) nepacilks procesoru i7 7700 ? Ja tā tad kādu max labāko proci es varu ielikt tai platē ? vai tomeer labaak ir iespeeja dabuut labu procesoru trešās paaudzes un plati es nemainu. Tikai cpu un palielini sev ram !? Nu kut Kas man jau ir jaamaina, vēlos jaudīgāku
  6. Vai es varu nopirkt lētāk caur ebay i7 7700 procesoru ar garantiju ka viņš tiešām atnāks īstais? Va labāk sūtīt vietējoa veikalos ?
  7. Mana pēdējā doma ir tāda ka ram sūtu no 1alv un kad buus veel lieka naudinja tad pasūtu tieši tādu pašu8gb, kā sākumā. Tad jau nevajadzētu būt problēmām, vaina ? Man tagad ir 4gb x2 rams, bet tas jaunajai platei nederēs, jo atšķiras ddr
  8. Sveiki. Man ir iespēja ne dārgu nopikrt mātesplati msi B150M BAZOOKA, kur atbalsta ram ddr4. Zinu tikai to, ka manai mātesplatei ir ddr3 boost un tikai 2 sloti. Sākotnējais jautājums ir tāds : ” Kādu cpu viss labāk pirkt šai mātespltei, lai iet labi un nav jāpārmaksā par to, kas nav vajadzīgs?” Dators tiek izmantots priekš video montēšanaa csgo spēlēšanas un strīmošanai, kā arī vēlos arī sākt tiešraides uz pubg, bet ar dotajiem parametriem man nepavilks. Kas man ir ? gtx 1050ti 4gm Intel i5-3570 ram 8gb vēlos nopirkt to mātesplati un piepirkt ddr4 8gb ram, iesākumam un tad vēl tādus pašus ram, lai tik celtu gb uz augšu. Nu un laikam cpu ar būtu jāmaina. Gribētu zināt spečuku domas kuru cpu pirkt. Paldies jau iepriekš.
  9. Man bija Deserte Eagle | Neon Revolution... xD identy_bugs3.mp4
  10. Es savu pirmo video taisīju 3+h. Cik laika aiznēma tev sis meistardarbs? Man patīk. Nav pārlikts ar efektiem. Vienīgais grafika varēja būt labāka un nedaudz savādāka mūzika, kas būtu piemērotāka šiem kiliem.
  11. office ace https://www.youtube.com/watch?v=53WxWrUoACU [youtube] [/youtube] EDIT: es tur sākumā riktīgi nolaidu greizi, bet tā kā tas ir pirmais un es ar to loti ilgi cīnījos, nolēmu nelabot to sākumu ar tām miglainajām pārejām un atstāt kā ir Kritika ? Droši! Nēesmu nekāds pro youtubers, vnk gribu taisīt mazus frag movie
  12. Man tā bija ar stealserijas peli, es izdzēsu programmu, kur varēja rediģēt tos dpi un man beidzās dropi. Es piekrītu taviem zinātājiem, ka jādzēš ārā synapse programma, jo, vismaz man, tas palīdzēja. Pamēģini, ja nekas nemainās, domāsim tālāk. Banālākais, pārspraud peles portus ? Jo, piemēram, man priekšējos portos ieliekot usb flashu dator sāk ielagot, iespraužot mugurpusē viss ir oki doki.
  13. DeFire

    [PUB]

    Ja ranks ir Silver, tad arī, pēc taviem vārdiem, tas nevienu silveru "nepis", bet man liekas, ka Lil_Kanniņa saka lietderīgu lietu. Sandis gan jau spēj salikt gatavu ātro pluginu priekš mapju sākuma, vainu jārediģē jau esošā punktu sistēma, lai tikai pirmajā roundā par pašnāvību netiktu noņemti punkti. Un vispār arī mapes vidū, kad tu nokavē raunda sākumu, ieejot serverī, un izvēloties komandu ar, nelielu nokavējumu, arī tiek uzskatīta pašnāvība un tiek noņemti punkti, kas, manuprāt, nav pareizi. Bet visi jau ir slinki, lai padarītu kaut ko par perfekti pārdomātu. Ja vien ir iespēja, laiks un vēlme, tad būtu ļoti forši, ja tas tiktu salabots. Tas pat nav ieteikums, bet gan, vienkārši, lūgums pie, nepieciešamajiem veicamajiem darbiem, kas būtu jāpaveic, lai būtu efektīvāka un patīkamāka pub servera lietošana.
×