Jump to content

Aigarovich

Lietotājs
  • Posts

    500
  • Joined

  • Last visited

About Aigarovich

  • Birthday 07/21/1995

Profile Information

  • Vārds
    Aigars
  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

4590 profile views

Aigarovich's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • Reacting Well

Recent Badges

157

Reputation

  1. Peli, virsmu maini kādu gribi, bez izmaiņām. Vēl kādi varianti ir?
  2. Sveiki. Ir problēma man ar CS:GO, kad spēlējot šo spēli, ātri griežot peli, man viņa iekarās(piemēram ātri vēlos apgriezties tad tēmeklis paliek uz vietas un ātri apgriezties nesanāk) Ja nevelku tik ātri tad viss ir okei. Var kāds palīdzēt?
  3. http://stats.identy.lv/hlstats.php?mode=playerinfo&player=23# PIZDABOL :: breakfree
  4. wow!!! Tur ir jābūt iekšām, man pat bail iedomāties kā tev veicās pašos pirmsākumos... Turpini un nepadodies, domāju drīz redzēsim tevi pa ltv7, Sporta studijā kur stāstīsi par saviem panākumiem pasaulē!!! Veiksmi...
  5. Skaidrs... Jau nomainīts ir termostats, viss kartībā... Informāciju par šo mašīnu vajag nejau man, bet kādam citam cilvēkam un viņš vēlās rokasgrāmatu kur ir redzams kur kas atrodās... Viņš pats daudz ko no mašīnām saprot, bet viņš ir ļoti ziņkārīgs un tāpēc pajautāja man vai internetā nevar atrast tamlīdzīgu rokasgrāmatu... krč sapratāt!!! Ja kāds atrod rokasgrāmatu kuru var lasīt jebkurā mirklī, tad lieciet to šeit!!! Aaa... Un der tikai LV vai RUS valodas... Paldies!!
  6. Varbūt varī kādas bildes iemest par termostatu, kur atrodas utt?! Viss kas pieejams par termostata nomaiņu... Un ja kādam ir kkas tāds un krievu valodā, droši metat iekšā, jo būtu ideāli, ja viss būtu krievu valoda.
  7. Paldies liels, zināšu!!! NEVERAT CIET VĒL!!!
  8. Man interesē kur ir parādīts viss kur un kas atrodas motorā, aprakstīts kur to var atrast. Piemēram kur jālej antifrīzs, utt, To saku piemēra pēc. Ir kautkur iespēja tādu grāmatu, informāciju atrast!? Opanāa.. tikko bildi pamanīju... Tev tā kautkāda programma!? Bet man vajadzētu krievu valodā, jo tas īsti nav domāts man...
  9. Skan jau labi, bet nezin kāpec man smiekls nāca.
  10. Sveika tauta!!! Nepieciešama nedaudz jūsu palīdzība... Man vajag atrast interneta grāmatu vai aprakstu " https://mediaportal.skoda-auto.com/resource/documentation/manuals/ru/Fabia/05-2012/Manual/A05_Fabia_OwnersManual.pdf" kas ir kautkas līdzīgs šim... Bet man vajag precīzāk par remontu un tehnisko apskati škoda fabia mašīnai.. 1.9 SDI ... gads - 2001. izlaiduma gads. Man vienkārši galīgi nesanāk atrast.. Paldies par uzmanību un ceru uz atsaucību.
  11. Tu komūnus nēsi sajaucis!? Konkuris notika, notiek un notiks!!!
  12. Sveiciens arī no manis!!!
×