Jump to content

KryxoLV

Lietotājs
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

7 Followers

About KryxoLV

  • Birthday 11/19/1998

Profile Information

  • Vārds
    Kristers
  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

2253 profile views

KryxoLV's Achievements

  1. Manuprāt,šī​ mape ir jānoņem no map pool. Jo T katra raunda sākumā, ja nokempo kamerā 5 sekundes tiek teleportēti uz Gun-Room.
  2. Apsveicu. Netikai veiksmi, bet arī HF.
  3. https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=453940651&token=y9jq0N7w Puse no skina summas tavā paypay, ja?
  4. KryxoLV

    Musician.

    8/10 Neesmu lepns par to, ko tagad likšu. Bet jāpopularizē savas pilsētas skaitītāji. Vismaz centās. Otrais verse ir diezgan lit. https://youtube.com/watch?v=zGJ6RQgbmJk
  5. Lomu diena. Biju serverī!
  6. KryxoLV

    Musician.

    9/10,ir nice, man patīk.
  7. Tad paliek kā runājām- Puse no asiimov cenas ? PM savu bankas kontu.
  8. Redzams, ka sūdzību uzrakstīt nespēsi. . . Pievienoju Tevi steam uz sarunu. Uzdošu jautājumus , ja atbildēsi pareizi, tad unban Tev rokā.
  9. Izveido pēc parauga, ienāc serverī un tad sarunāsim! https://identy.lv/forum/index.php?/topic/24443-kā-rakstīt-sūdzību-unvai-pieprasīt-unban/
  10. Manuprāt, ka šajā situācijā PP darbinieks darīja visu pareizi, lai gan varēja arī pielietot spēku. Pieredze ņēma virsroku, jo gribot viņš tak mazo varēja nolikt gar zemi viens divi. PP varēja arī pielietot ieroci. . . Un tad? Būtu nepieredzējis policists un jauneklis vairs nestaigātu. Vai tas ir labākais variants? Un vai tas ir vajadzīgs, ja nu tomēr viņš patiešām ,lai kā gribētu nesaprot , ko dara.? Par dzērāju. Domāju, ka nav divas runas par to, kapēc viņš mācas internātskolā. Manuprāt, arī tas spēlēja lielu lomu soda izlemšanā. Mēs esam tikai "gudri" interneta runātāji, pat īsti nezinot kā un kas notika. Viss, kas mums ir, ir video, kurš ticis apgriezts un sākt jau pēc konflikta rašanās. Tādas nu ir manas domas.
  11. Manuprāt, ideja ir vairāk nekā laba. Protams ir sīkumi , kuri jaizlabo, bet ir ok. Es atbalstu!
×