Jump to content
MADYOGA

Bez cenzūras.

Recommended Posts

Mūsu klasiskais simplijs, forumā jūtams, ka atkal tas ir vecais simplijs, ko visi ir pazinuši, labi strādā kā moderators, ir ar savu viedokli. Patīk labi atpūsties, patīk mašīnas un mazās. Šobrīd kluss, jo cik zinu, ir salīdzinoši aizņemts un perās ar savu beibi - mašīnu. Garšo jāgeris, pa retam vai arī pa biežam mēdz uzbliezt, cik bieži to dari, nezinu, bet nu katrā ziņā tā lieta Tev nav sveša, neko nepārmetu, pats arī neatsakos no džointa vai parašūta. Būtībā mierīgs un patīkams, šajā brīdī neko sliktu nevaru izteikt, šad tad arī kāda smieklīga frāze izsprūk, gl.

 

 

edit: my bro.

Edited by Krek
Link to comment
Share on other sites

Cracker

Pēc manām domām sakarīgs cilvēks ar kuru var parunāties, pasmieties. Agrāk baigi mani heitoji, banoji laukā no serveriem teici, ka es šeit vairs nespēlēšu, bet tā jau ir pagātne, nezinu kas Tev uznācis bija. Gribētos labprāt dzīvē parunāties ar Tevi, - ar visiem gribētu parunāties. Cilvēks kam ļoti patīk volejbols un baigi fano par to. Turpini nodarboties ar volejbolu un lai dzīvē Tu sasniegtu to ko Tu vēlies. Good Luck! ^_^

Link to comment
Share on other sites

Jorens.

Ļoti unikāls cilvēks,ar ļoti īpaši retu raksturu. Retos gadījumos var normāli ar viņu parunāt,bet lielākoties viņš ir interneta gangsteris,kuram viss esot vienalga. Kad centies palīdzēt šim cilvēkam,bieži vien saņem kādu uzbraucienu vai arī tekstu cik internets esot netaisnīgs. Tev ļoti patīk piesieties pie citu kļūdām/nepilnībām,kamēr pats savējās neredzi. Bieži vien pārkāp foruma noteikumus ar saviem bezjēdzīgajiem postiem/komentāriem ar kuriem esi ieguvis savu "slavu". Kopumā dīvains cilvēks,kuram katru dienu ir savādāks raksturs.

Link to comment
Share on other sites

RAUSIIII- es jau rakstiju par Jorenu un tu iešmauci.

hehe, Rausis. Raušuku es zinu jau ilgu laiku, drīzāk pazīstu ne kā zinu. Vienmēr, pilnīgi vienmēr manuprāt būs gatavs izpalīdzēt. Sasodīti jauks, bet tajā pašā laikā patīk būt dzēlīgam. Kā ar cilvēku var sasodīti labi parunāt, ļoti saprotoš un māk uzklausīt citu viedokļus. Dažreiz mēdz jociņus uztvert nopietni, bet manuprāt tu nespēj ilgi dusmoties. hehe

Dzīvē tāds klusiņš un mierīgs, bet kad tiek nedaudz iedzerts tad ātrs skrējējs (patīk mukt no milžiem). Es varētu, manuprāt, vel daudz par tevi, Rausi sarakstīt, bet man baigi galva sāp :D

Edited by sokoladee
Link to comment
Share on other sites

Cilvēks ar kuru agrāk ļoti bieži kontaktējāmies iekš cs, un vienmēr ir paticis ar tevi papļāpāt par vienalga kādu tēmu. Iepriekš kad biežāk uzturējos iekš čata, bieži kopā ar mani izsmēji mazos. Kautkāds domāšanas trūkums man patreiz, gan jau vēlāk kautko vairāk uzrakstīšu , bet pagaidām esi tāds kā esi ;)

Link to comment
Share on other sites

Īstenais

Nav tas foruma cilvēks kurš baigi rosas pa šejieni, bet citreiz esi tik neciešams (serveros), ka gribas Tevi nenormāli nobērt ar lamu vārdiem. Īpaši daudz manās acīs neesi izcēlies, bet bija vienreiz tāds gadījums un no tavas puses tas bija debīli. Lai nu kā daudz neesam runājuši, tāpēc vairāk par Tevi neko nevaru pateikt.

Good Luck! ^_^

Link to comment
Share on other sites

Jorens - Jorens kā jorens, domā ka visi tevi apceļ tikai tāpēc ka esi Jorens.Izcelies ar savām stulbajām domām ļoti bieži bet tas saprotams jo esi Jorens.Gribi runāt gudri bet nekad nesanāk :( Pašam ar tevi nau nekādas pretenzijas bijušas(cik es atceros) so neko daudz nevaru par tevi pateikt.

Iesaku nebūt Jorenam :troll:

Link to comment
Share on other sites

tv shows addicts, reāls pacans, pēdējā laikā gan ar mani vairs nerunā, hz ko tā. daudz rubī pa žizņ, patīk seriāli, keep goin dat way. atbrauc uz kādu pasācienu. :smaids:

Link to comment
Share on other sites

Simplijs

Baigais džeks,bija mazliet aizrāvies ar savu moderātora pienākumu,centīgs,bet varbūt mazliet pārāk centīgs. Sakarīgs cilvēks,kuram čatā patīk dažreiz muļķības uzrakstīt. Vienmēr ir ko teikt par automašīnām. Pēdējā laikā mazliet neaktīvs,vai arī vienkārši esmu akls.

Link to comment
Share on other sites

Raušuks

 

Hmmm... Nebiju labu laiku te uzturējies, un atnākot skatos, ka kkāds random rausis ticis pie varas te ID :D Bet nu ja jau tev tas uzticēts, tad jau esi atbildīgs :) Un kamēr esmu atkal sācis uzturēties te, neko īpaši sliktu nevaru teikt pa tevi :) Esi ar labu humora izjūtu, bet spēj būt arī nopietns, kad tas ir vajadzīgs, kas augstākstāvošā amatā ir ļoti vajadzīgs :)

Keep up what are you doing and dont kill IDENTY :<

Link to comment
Share on other sites

Mičels. Atceros Tevi no pirmā ID mīta uz kuru es biju, Tukumā pie Eņģeļa. Parunāt īpaši nav nācies, bet cik atceros no senākiem laikiem, Tu neesi no tiem, kuri lie konfliktos un pareizi vien ir. Zināmu laiciņu neesmu Tevi te manījusi, bet laikam esi atgriezies. Tas forši! Ceru, ka dzīvē iet kā smērēts, un visas grūtības ir pa zobam! :)

 

Lai arī turpmāk Tev viss izdodas un ej uz saviem mērķiem! ^_^

Link to comment
Share on other sites

Vita back in business. Domas par Tevi grūti mainīt, jo neko no sevis neuzspēlē, vienmēr esi bijusi Vita, kura visiem asociējas ar vārdiem ''mamma'' un ''dzīvnieki''. Labsirdīga, uzņemās rūpes, vismaz par dzīvniekiem, par cilvēkiem nezinu. Bija pazudusi, tagad atgriezusies, tātad visiem jābūt rāmiem un 22.00 gulēt, ja mammai nav garīgais. :Kappa: Kā saka, bērnu laiks beidzies.

 

Lai veicās!

Link to comment
Share on other sites

Krekerīts, Cracker un Crck. Foršs cilvēks, agrāk mazliet vairāk kontaktējāmies tepat čatā vai kaut kur serveros, tagad kaut kā nav iznācis, vienmēr esi teicis ka esmu low skilled. :D dd2 tu pats labi močī, ļoti aizraujies laikam ar volejbolu, respekts jo tas tomēr ir sports, lielākā daļa /tajā skaitā es/ pat nezin kas ir sports. Es top10 no id biedriem kurus labprāt satiktu dzīvē.

 

Lai tev dzīvē viss izdodas, gan sportā gan dd2. :<

Link to comment
Share on other sites

MEXICAN- Kā cilvēks liecies diezko sakarīgs, bet tai pašā laikā brīžiem arī dumjš kā Jorens. Agrāk kad vairāk līdu surf serverī sitām klačas un apbižojām mazos bērnus, bet tagat kā retāk spēlēju spēles ir mazāk sanācis kontaktēties. Tākā iekš dd2 reti ar kādu runāju un nāku zem feik nikiem, nekontaktējos nearvienu, bet gan apbižoju šaujot nost visus, bet cik atceros šāvējs diži lielais neesi.( Crck nāk no manas skolas , tādēļ nebrīnies par viņā skilu :D ) Čatā bieži priekš manis izcelies ar savu dumjību( bet kurš gan to nedara mūsu laikos iekš i-pasaules). Atceros kā ierēcu tavas bildes ar zilo aci slimnīcā, zinu kad tur nekā nav tāda par ko smieties, bet šā vai tā smieklus uzdzina, jo tādu zilo aci sen nebiju redzējis,kautgan pašam bērnībā ap 15 gadiem bija tāda :D Nezinu ko vēl tādu pierakstīt, tādēļ novēlu tev GL dzīvē un ceru kad nebūs vairāk tādas bildes ar zilām acīm :D

Link to comment
Share on other sites

Artūriņš, viens no Id biedriem kuru pazīstu jau ļoti ilgu laiku, ka arī esam tikušies mītā 2 reiz?(nepieminēšu to, ka Lielvārdē tu mani izbesiji) Ļoti labi sanāk mani novest no pacietības, bet neskatoties uz to, tāpat varēsi izpalīdzēt, ja būs vajadzība. Es brīžiem nesapratu tavus "jokus", tāpēc nereti sanāk uz tevis apvainoties.:( Spriest par tavu aktivitāti iekš identijā es nebūšu spējīga, jo reti te iegriežos, bet cik atceros, tad baigi daudz strādāji un laika uz virtuālo dzīvi gandrīz nebija. Ballīšu mīlētājs, spriežot pēc bildēm. Csā biji baigais skileris, nezinu kā tagad.:lol:

Vēlu veiksmīti.:)

Link to comment
Share on other sites

Končiņa..

Kādreiz mani ļoti tracināji, neatceros gan iemeslu, bet nu jā. Tad Tukumā sadraudzējāmies un kādu laiku bija viss čikeniekā. Patīk Tevī tā rakstura īpašība, ka māki pastāvēt par saviem uzskatiem, arī ja jāpasaka kāds skarbāks vārds vīriešiem! Tad mēs atkal saplēsāmies un Lielvārdes mītā nerunājām, līdz es nepiedzēros un neuztaisīju pamatīgu trobeli, bet nu to atcerēties negribu. Lai nu kā, labs laiciņš pagājis kopš esam runājušas, bet uzskatu, ka ar Tevi var parunāt par dažādām tēmām.

Ā, vēl sākumā likies tāds puicisks skuķis, bet tad, kad ieraudzīju bildi kleitā, tad jau domas man mainījās.

Ceru, ka viss Tev iet kā smērēts! Jauku vakaru! ^_^

Link to comment
Share on other sites

Vita

 

Tevi ļoti labi raksturo viens vārds - Sirsnīga :) Ļoti patīk dzīvnieki, it īpaši kaķi un laikam arī mācies par veterinārārsti ( ja mana atmiņa neviļ...) Itkā esam tikušies Tukuma mītā, bet tur arī tā īsti neparunājām... Vienmēr esi bijusi diezgan atvērta, ko es cilvēkā ļoti novērtēju :) Esi viena no tām personām internetā ar kuru labrāt parunātos arī dzīvajā :)

 

Nebiju te rādījies apmēram gadu, tāpēc piedod, ja kko saku, kas neatbilst tev tagad, bet nu tādu es tevi atceros :)

 

Veiksmi tev dzīvē un turpini darīt to, kas tev patīk :)

Link to comment
Share on other sites

Mich

 

Reāli tiešām cilvēks kurš ir godam ar oldschool statusu. Pazīstu un atceros vēl no sen seniem laikiem.

Atceros bija arī gaidies taisīt viņam kautko uz photosha kautkādus avatariņus taisiju un sigus.

Ar Tevi manliekas vispāŗ nekad nebija nekādas problēmas. Vis bija safe.

Prieks ka esi šeit, ja godīgi pat nebiju ievērojis.

Un moš kautkad sanāks uzsits arī kādu sarunu pēc ilgiem laikiem. Jo laiks pagājis pamatīgs un ganjau būtu ko parunāt.

 

Peace in world!

Link to comment
Share on other sites

pNeko daudz nevaru pateikt par tevim,jo esmu seit tikai kadas 2h,bet skatoties tapat,izskaties ljoti sakarigs cilveks,ka ari ljoti aktivs,ja jau esi GFX tad jau esi labs cilveks un galva uz pleciem.Sliktas zina spar tevim nav vienigi tikai labas,ta tik turpini :)

 

Ja jau esi tikai 2h, kāda jēga bija kaut ko par kādu rakstīt? Pārlasi noteikumus un kārtīgi iepazīsties ar viņiem - nekrāj lieki postus. Nākošreiz tiksi pie brīdinājuma punktiņiem, draugs. >_>/Ventura/

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×