Jump to content
MADYOGA

Bez cenzūras.

Recommended Posts

Koņčiņu zinu jau no bedri laikiem. Ļoti bieži daudz un dikti lamājās, vismaz agrāk, bet tagad arī ik pa laikam redzu no tevis izkrītam pāris lamu vārdi. Bieži vien arī redzu tevi ''diršoties'' ar kādu citu, tāpēc pieļauju, ka tev kinda patīk kasīties ar citiem. Arī esi spējīga sevi aizstāvēt, tas ir labi, jo puišus dažreiz vaig nolikt pie vietas un manuprāt tu to spētu izdarīt lieliski. Cik esmu novērojusi tev ir tīri vienalga ko kāds cits par tevi saka, tā ir lieta ko mīlu cilvēkos.

Link to comment
Share on other sites

Pēc manām domām, viens no nopietnākajiem ID cilvēkiem, visu dara no sirds, nekad neviens par tevi nav sūdzējies, kā saka cilvēkas ar zelta rokām, ļoti grudrs savā ziņa, un issakies īsi un konkrēti, prieks par tādiem, bet žēl, ka tādu kā tu ID ir maz. ;)

Link to comment
Share on other sites

Atceros, kad sen sen atpakaļ zm kapājām, biji tāds forš, jautrs, tagat jau esi pieaudzis, esi palicis nopietnis, varbūt pat pārāk, gribētos lai tu esi tāds kā agrāk, kā simplijs, bet tā neko sliktu nevaru pateikt, kā bija, tā esi cool.

Link to comment
Share on other sites

Adergan- Cik es noprotu, neviens tevi šeit nepazīst, tapēc arī neviens neklāsta savas domas par tevi! Es arī tevi nezinu, pirmo reizi šeit redzu! Apskatot profilu var redzēt, ka tev ir 14 gadi, posti arī daudzsološi, priekš 14 gadiem. Turpini šeit uzturēties, tad arī (varbūt) iepazīšu tevi un uzrakstīšu vairāk!

Edited by piebriedis
Link to comment
Share on other sites

Mazā: Ko,lai saka,kādu laiku kopā spēlējām cs go,it kā iepazinu,it kā nē,visvairāk ir iespiedusies prātā ar daudzajiem smailijiem ";D" katrā teikumā :D forumā vai kaut kur citur nekas netika runāts,bet katrā ziņā sakarīgs cilvēks un ceru,ka kādreiz vēl varēs uzspēlēt kopā,bij interesanti! ;)

Link to comment
Share on other sites

Mr.White, hmm laikam tev daudz naudas, vai arī labi hakot māki, ļoti dāsns cilvēks, visi tevi šeit mīl jo mētājies ar steam spēlēm uz visām pusēm, prieks ka pastāv tik dāsni cilvēki kas priecē mazo geimeru sirdis, esmu dzirdējis ka arī daudz ceļo? Btw ja tu ceļo, gribētu redzēt kādas bildes no tā visa. anyway, tiešām labsirdīgs cilvēks kurš mūsu jaukajā komūnā ir izcēlies ar steam spēļu dāvāšanu par velti.

Link to comment
Share on other sites

MEXICAN. aka iq.

 

Serveros saskāries ar tevi esmu reti, tādēļ izteikšos balstoties uz foruma aktivitāti. Diezgan nesavaldīgs un lecīgs liecies, atceros vēl nesenās bildes par tavu vizīti slimnīcā. Īsti neesmu tāda - bohēmiska un izklaidīga - dzīvesveida piekritējs kādu tu, šķiet, piekop. Ieteikums vairāk piedomāt pie tā ko un kā tu dari, no tā lielā mērā ir atkarīga tava nākotne, darba un patstāvīgas dzīves iespējas. Otra monētas puse - forumā un serveros aktīvs biedrs, apveltīts ar humora izjūtu un, protams, dzīvo tajā pašā miestā, kur es - Jēkabpilī!

 

Jauku dienu! :)

Link to comment
Share on other sites

TnT

 

Manuprāt viens no sakarīgākajiem cilvēkiem gan serveros, gan forumā. Tā teikt galva uz pleciem ir un bieži serverī var ierēkt. Pēdējā laikā esi bieži palīdzējis pa skype saistībā ar serverim un to ļoti respektēju. Pagaidām ne serveros , ne forumā neesmu pamanījis nevienu mīnusu tevī varbūt tas ir tāpēc, ka tā īsti nemaz neesmu mekējis. Es uzskatu, ka Tu labi pildi Servera Administratora pienākumus.

Link to comment
Share on other sites

Olds - Vai. Agrāk DR abi šausmīgi daudz drotojām - biji mans labākais deathrun draugs un labākais kolēģis. :D

Bija arī kāds kontakts - vienmēr sasveicinājāmies, dažreiz par kaut ko parunājām un NOTY nominējām viens otru. Tagad ir pavisam citādi, bet es jau neko nesaku. Tur ir mana vaina , ka vairāk tā nav. Nav ne jausmas vai joprojām spēlē DR , vai nē. Tomēr tu esi diezgan sakarīgs, komunikabls un atvērts. Protams draudzīgs arī. Lai veicas turpmāk. :)

Link to comment
Share on other sites

Neesmu diži kontaktējies ar tevīm, varbūt tādēļ kad neesmu atradis kopīgu valodu. Ja jau ar Odliņu biji labos draugos, gan jau esi arī sakarīga. Ar viņu reti kurais ir draugos :D Gl turpmāk, un gan kautkad jau uzsitīsim kādu klaču ja sanāks.

Link to comment
Share on other sites

Viens no pirmajiem IDentiešiem,ko satiku dzīvē. Tīri sakarīgs cilvēks,kaut arī maz īsti runāju tajā brīdī. Atceros aktīvi rīkoja DD2 konkursus. Tagad gan neaktīvs palicis,dažbrīd čatā redzams spriedelējot ar kādu par kādām automašīnām.

Link to comment
Share on other sites

Rausis - labs cilvēks, pat, kad publiski monitoringojam un gribam frīkilus taisīt, apzinīgi pārjautā, kāpēc nošāva un tā. Labs administrātors, protams, ne tik labs kā es, bet labāks par to trešo. Lab, pa nopietno, apzinīgs, zina, ko dara, puisis, kurš nav pie ID lejējās masas!

Link to comment
Share on other sites

Mans draugs un acu raugs, mans skolotaajs @cs un labs draugs jau sen. Varu uzrakstit ne tikai tad, kad kaut kas vajadzigs, bet vienkarshi parunat. Manas mammas paraugskolnieks lidz 9. klasei, cik zinu. :troll: 1.6 viennozimigi vislabak no IDENTY shauj un nice cilveks, patikams, tikpat smuks, cik avatars, gl <3

Link to comment
Share on other sites

Cracker

 

Karalis savā jomā. Ja agrāk likies kaut cik sakarīgs, tad tagad manās acīs esi mazs, uzmanības kārs puika, kurš par visām varītēm grib izcelties, pierādīt savu taisnību vai vienkārši kaut ko "gudri" iedirst. Nedaudz nožēlojami, bet liekas, ka esi "IDENTY" naba, ja būtu meitene, tad cacas tituls tev būtu garantēts.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×