Jump to content
Rupucis

My most used Apps/games V5

Recommended Posts

Yey Finaly it`s here :mellow: .... :troll-i-lied-light:

 

acq3q0.jpg

Temple run 2 ir vienkārši cits skats uz visiem pazistamo spēli temple run. Spēles mērķis ir tieši tāds pats bēgt no pērtiķiem lasot monētas un stādīt savus skriešanas rekordus. Bet tagad viss ir ņemts citadāk tagad tu bēdz no viena liela pērtiča bēgšanas laikā tu lasi monētas, slidienies no klintīm ar virvēm un brauc pa alām ar vagonu. Spēlej ir vienkārši vienreizējas 3D grafikas un domāju šī spēle ir daudz reiz labāka par parasto Temple run.

 

Cenas:

Uz IOS iericēm Par Velti

Uz Androīdiem Par Velti- LINKS

 

 

Next App ir for IOS users.

 

i5n8eq.png

Slender rising ir viss popularakā Slender man spēle uz IOS iericēm. Spēles mērķis ir tāds pats, kā populārajā "šausmu" spelē slender man, tev ir jālasa lapiņas. Pats Slender man ir daudz foršāks :D tak vins tevi grābj (ņem) pie sevis viņš no savas muguras izaudzē pirkstiņus :megusta: Spelē ir divi spelēšanas Modi: The endles stare(Jālasa cik vien vari lapiņas pirms viņš tevi paņem) un A Chance to escape(Jāsalasa 7 lapiņas lai izbēgtu. Kā arī ir divas kartes:(Cursed Ruins) un (Desolate Town)

Kā arī spelešanas modi: Tu vari splēt Nakti, Dienā vai ar Nightvision(nakts redzi :megusta)

man patīk tas kad spelē ir pavisam četri veidi kā kusteties :]

 

Cenas:

Uz IOS iericēm 1.99$

Uz androidiem man liekas nav piejams :[

 

2llbnyr.jpg

Scribblenouts Remix ir spēle kurā tu vari darīt ko vien gribi. Spēles mērķis ir palidzēt cilvēkiem ar savu maģisko blociņu kurā kad tu kautko ieraksti tas ienāk istajā pasaulē. Speļē ir kādi 40 līmeņi, bet Updates vēl nāks ^_^ Spēle ir ļoti interesanta, bet nezinu kapēc uz androidiem ir tik mazs vertējums 1 balle.... Uz IOS gan viņai ir visas 5 zvaigznītes.

 

Cenas

Uz IOS iericēm 0.99$

Uz androīdiem Par velti LINKS

 

Paldies par lasīšanu man apnika rakstīt :/ Gimmē like :yey:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×